אם אתם נכנסים למשרד חדש או רוצים לחדש את המשרד שלכם, חשוב שתיקחו בחשבון בעיצוב הפנים גם את עניין השילוט למשרד. אילו סוגים של שלטים למשרד יש? מה המטרה והחשיבות שלהם ואיך בוחרים אותם? לתשובות לשאלות אלה ונוספות המשיכו לקרוא.
סוגי שלטים למשרד
כשמדברים על שלטים למשרד ולעסק בדרך כלל מדובר על שילוט פנים ושילוט חוץ. שילוט פנים כולל שלטים לתוך המשרד כמו שלטי קבלה (על הקיר מאחורי הקבלה או על החלק הקדמי של שולחן הקבלה) ושלטי הכוונה כמו: יציאה/יציאת חירום, שירותים, משרדים בתוך הבניין, משרדים וכד'. שילוט חוץ הוא שילוט שמתאים יותר למשרדים כמו משרדי נדל"ן אשר עומדים בפני עצמם, או לעסקים שמעוניינים בשילוט על הבניין בו הם יושבים.
מה מטרת השלטים למשרד?
חוץ מתוספת לעיצוב המשרד ולהכוונה, מטרת השלטים היא בעיקר מיתוג העסק והכנסת הלוגו ושם המותג לראשם של הלקוחות. לקוח שייכנס למשרד ויראה את השלטים, לא ייחס אליהם משמעות כי יראה לו מובן מאליו שעל שלט הכוונה יהיה לוגו של המקום אבל בתת מודע, הוא יזכור את הלוגו ואת שם המקום.
איך בוחרים שלטים למשרד?
בבחירת שלטים למשרד חשוב להתייעץ עם איש מקצוע שמבין בתחום השילוט ויידע להגיד לכם אילו שלטים אתם צריכים, כמה, מאילו חומרים וכמובן ייצר לכם שלט מעוצב בהתאם לבקשות והצרכים שלכם.
מאילו חומרים ניתן לייצר שלטים?
לכל חומר יש אופי משלו ולכן חשוב להתאים את החומר לאופי המשרד ומה שתרצו שהוא ישדר. לדוגמה: שלט זכוכית ייתן למשרד מראה יוקרתי, שלט עץ ייתן למקום אווירה יותר קלאסית וחמימה, שילוט PVC המתאים לקיר לובי או מתיוג המשרד, שילוט מודולרי הוא יותר בסיסי ומתאים לשילוט עם שמות היושבים במשרד וכד'. אם מדברים של שילוט חוץ למשרד, ישנם שלטים העשויים מפח או אלומיניום וניתן להכניס בהם נורות כדי ליצור שלט מואר ובתלת מימד. הדבר הכי חשוב הוא לייצר שלט מחומרים איכותיים שיחזיקו לאורך זמן (כמובן שזה תלוי גם בצורה בה הוא מתוחזק) וכפי שאמרנו, שיתאים גם לאופי העסק.
דגשים לעיצוב השלט
אמנם החברה שתבחרו אחראית על העיצוב אבל יש דברים שכדאי שתבדקו שהם עושים: גודל השלט צריך להיות פרופורציונלי לשטח עליו המונח, קריא ומעוצב בהתאם לאופי המקום ובהתאם לצבעים של לוגו העסק. מבחינת מיקום השלט, חשוב שיהיה במיקום טוב שניתן לקרוא ממנו היטב את השלט ושהלקוחות לא יפספסו אותו.
מרחבי הרשת:
שי פניני באתר Pinterest
לשכת עורכי הדין
שי פניני – משרד עורכי דין